Media

Wij zijn als school actief op social media (facebook) en we hebben voor elke klas een afgeschermde Klasbord app. We zijn niet voor niets ontwikkelingsgericht en continu op ontdekkingsreis. In de klas werken we met ook met een digibord, we hebben een youtube-kanaal en ook nog ‘gewoon’ een echte schoolkrant.

Darwin Journaal en schoolkrant

Elke twee weken sturen we digitaal het Darwin Journaal rond. Hierin staat de laatste info die voor ouders en kinderen van belang kan zijn. Ook geven we een aantal keren per jaar een echte, papieren schoolkrant uit. Gevuld door de leerlingen met verhalen, anekdotes, mopjes en nog veel meer. We zijn nog op zoek naar een nieuwe redactie om de krant op te maken!

Volg ons op facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Volg Darwin op facebook! >>

Youtube video’s van de school én van leerlingen

Maak kennis met onze school, bekijk de promofilm >>

Je vindt meer filmpjes op ons Youtube-kanaal >>

Klasbord app en whatsapp

Elke klas heeft zijn eigen klasbord app, veilig en alleen toegankelijk voor school, ouders en leerlingen. Daarnaast hebben enkele groepen ook een eigen whatsapp-groep.

Via beide wegen houden we elkaar op de hoogte van actuele onderwerpen. Van bijvoorbeeld foto’s van uitjes tot ziekmeldingen van docenten en wie hen dan vervangt.

Darwin schoollied

En last but not least. We hebben ons eigen Darwin-schoollied! Zing mee met de tekst >>

Bekijk de laatste facebook berichten hieronder

OBS Darwin heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Vandaag hebben we samen de kinderboekenweek feestelijk geopend. Vanaf morgen starten we de dag met 'kom erbij lezen'. Door de hele school wordt er dan voorgelezen aan groepjes leerlingen uit groep 1 t/m groep 8.
OBS Darwin3 weeks ago
Wij doen ook weer mee aan deze actie voor het goede doel. Vanaf vandaag gaan de leerlingen van groep 8 langs de deuren.
OBS Darwin heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.4 weeks ago
We hebben een super leuk schoolreisje gehad bij Klein Oisterwijk. Bedankt Albert Heijn Oisterwijk voor het gezonde tussendoortje en alle ouders bedankt voor het helpen.
OBS Darwin heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.1 month ago
Vandaag hebben we met alle leerlingen conciërge Marcel uitgezwaaid. Bedankt voor al jouw hulp en succes met je nieuwe baan, Marcel.
OBS Darwin is bij McDonald's (Udenhout).1 month ago
Bedankt voor een leerzame, leuke en lekkere excursie McDonalds Udenhout (groep 7/8) en pannenkoekenhuis De Ontdekking in Oisterwijk (groep 3/4).
OBS Darwin heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.1 month ago
Dit schooljaar zijn we gestart met een nieuwe manier van werken in groep 3/4 gericht op ontdekkend leren. Dit om de overgang tussen groep 2 en 3 nog vloeiender te laten verlopen.