Media

Wij zijn als school actief op social media (facebook) en we hebben voor elke klas een afgeschermde Klasbord app. We zijn niet voor niets ontwikkelingsgericht en continu op ontdekkingsreis. In de klas werken we met ook met een digibord, we hebben een youtube-kanaal en ook nog ‘gewoon’ een echte schoolkrant.

Darwin Journaal en schoolkrant

Elke twee weken sturen we digitaal het Darwin Journaal rond. Hierin staat de laatste info die voor ouders en kinderen van belang kan zijn. Ook geven we een aantal keren per jaar een echte, papieren schoolkrant uit. Gevuld door de leerlingen met verhalen, anekdotes, mopjes en nog veel meer. We zijn nog op zoek naar een nieuwe redactie om de krant op te maken!

Volg ons op facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Volg Darwin op facebook! >>

Youtube video’s van de school én van leerlingen

Maak kennis met onze school, bekijk de promofilm >>

Je vindt meer filmpjes op ons Youtube-kanaal >>

Klasbord app en whatsapp

Elke klas heeft zijn eigen klasbord app, veilig en alleen toegankelijk voor school, ouders en leerlingen. Daarnaast hebben enkele groepen ook een eigen whatsapp-groep.

Via beide wegen houden we elkaar op de hoogte van actuele onderwerpen. Van bijvoorbeeld foto’s van uitjes tot ziekmeldingen van docenten en wie hen dan vervangt.

Darwin schoollied

En last but not least. We hebben ons eigen Darwin-schoollied! Zing mee met de tekst >>

Bekijk de laatste facebook berichten hieronder

OBS Darwin heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.4 days ago
Vandaag heeft groep 3-4 hun juffenfeest gevierd bij BestZoo.
OBS Darwin heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.1 week ago
Wij staken weer voor goed onderwijs.
OBS Darwin heeft 8 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Wat een geluksvogels zijn we. Alle klassen mogen naar Best Zoo voor het project 'dieren' en om de verjaardagen van de juffen te vieren. Vandaag zijn groep 5-6 en 7-8 aan de beurt.
OBS Darwin heeft 8 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Vandaag namen we afscheid van Marjo. Wat een verrassing dat ze voor ons allemaal lekkere dingen had gemaakt. We hebben er een mooi afscheidsfeestje van gemaakt. Gelukkig zal Marjo nog regelmatig binnenlopen heeft ze beloofd.
OBS Darwin heeft 10 nieuwe foto's toegevoegd.3 weeks ago
Wat hebben we weer genoten van de talentochtend!
OBS Darwin1 month ago
We kijken terug op een geslaagde opendag. Wat leuk dat we zoveel geïnteresseerden een rondleiding mochten geven. We hopen dat zij net zo enthousiast zijn over ons onderwijsconcept als wij.