Media

Wij zijn als school actief op social media (facebook) en we hebben voor elke klas een afgeschermde Klasbord app. We zijn niet voor niets ontwikkelingsgericht en continu op ontdekkingsreis. In de klas werken we met ook met een digibord, we hebben een youtube-kanaal en ook nog ‘gewoon’ een echte schoolkrant.

Darwin Journaal en schoolkrant

Elke twee weken sturen we digitaal het Darwin Journaal rond. Hierin staat de laatste info die voor ouders en kinderen van belang kan zijn. Ook geven we een aantal keren per jaar een echte, papieren schoolkrant uit. Gevuld door de leerlingen met verhalen, anekdotes, mopjes en nog veel meer. We zijn nog op zoek naar een nieuwe redactie om de krant op te maken!

Volg ons op facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Volg Darwin op facebook! >>

Youtube video’s van de school én van leerlingen

Maak kennis met onze school, bekijk de promofilm >>

Je vindt meer filmpjes op ons Youtube-kanaal >>

Klasbord app en whatsapp

Elke klas heeft zijn eigen klasbord app, veilig en alleen toegankelijk voor school, ouders en leerlingen. Daarnaast hebben enkele groepen ook een eigen whatsapp-groep.

Via beide wegen houden we elkaar op de hoogte van actuele onderwerpen. Van bijvoorbeeld foto’s van uitjes tot ziekmeldingen van docenten en wie hen dan vervangt.

Darwin schoollied

En last but not least. We hebben ons eigen Darwin-schoollied! Zing mee met de tekst >>

Bekijk de laatste facebook berichten hieronder

OBS Darwin2 weeks ago
Een sneak-preview van het servies waaraan leerlingen van Darwin hebben meegeholpen.
Komende zaterdag te bewonderen bij Tilliander.
OBS Darwin heeft 8 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Vandaag was groep 5/6 aan de beurt voor het open podium. Wat stonden ze te stralen.
OBS Darwin is bij Zuiderpark.3 weeks ago
OBS Darwin3 weeks ago
Hoe ziet het witte servies bij Tilliander er uit nadat (onder andere) onze leerlingen daar tekeningen voor hebben ontworpen?
Komt het zien tijdens de feestelijke heropening met op zaterdag 14 oktober van 10.00-14.00 een speciale kindermiddag.
OBS Darwin3 weeks ago
Bedankt ouders en kinderen! Wat een leuk kado voor de dag van de leraar. 'Een duit in het zakje' 😉
OBS Darwin heeft 18 nieuwe foto's toegevoegd.3 weeks ago
Wat hebben we een leuke dag gehad vandaag bij Slot Loevestein!