Media

Wij zijn als school actief op social media (facebook) en we hebben voor elke klas een afgeschermde Klasbord app. We zijn niet voor niets ontwikkelingsgericht en continu op ontdekkingsreis. In de klas werken we met ook met een digibord, we hebben een youtube-kanaal en ook nog ‘gewoon’ een echte schoolkrant.

Darwin Journaal en schoolkrant

Elke twee weken sturen we digitaal het Darwin Journaal rond. Hierin staat de laatste info die voor ouders en kinderen van belang kan zijn. Ook geven we een aantal keren per jaar een echte, papieren schoolkrant uit. Gevuld door de leerlingen met verhalen, anekdotes, mopjes en nog veel meer. We zijn nog op zoek naar een nieuwe redactie om de krant op te maken!

Volg ons op facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Volg Darwin op facebook! >>

Youtube video’s van de school én van leerlingen

Maak kennis met onze school, bekijk de promofilm >>

Je vindt meer filmpjes op ons Youtube-kanaal >>

Klasbord app en whatsapp

Elke klas heeft zijn eigen klasbord app, veilig en alleen toegankelijk voor school, ouders en leerlingen. Daarnaast hebben enkele groepen ook een eigen whatsapp-groep.

Via beide wegen houden we elkaar op de hoogte van actuele onderwerpen. Van bijvoorbeeld foto’s van uitjes tot ziekmeldingen van docenten en wie hen dan vervangt.

Darwin schoollied

En last but not least. We hebben ons eigen Darwin-schoollied! Zing mee met de tekst >>

Bekijk de laatste facebook berichten hieronder

OBS Darwin heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.4 hours ago
Vandaag was de gezellige afsluiting van de cursus Spaans bij ons op school. Gefeliciteerd met jullie diploma!
OBS Darwin heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.1 day ago
OBS Darwin2 days ago
Ook wij leggen op dinsdag 27 juni ons werk een uur neer. De school gaat open om 9.30uur.
Deel en like als u onze actie ondersteunt.
OBS Darwin heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.6 days ago
Even afkoelen voor we de middag beginnen!
OBS Darwin heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd.1 week ago
Wat een leuk juffenfeest van groep 3-4 bij de Pierenberg! Was het maar elke dag juffenfeest.
OBS Darwin heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.1 week ago
We hebben een goede ontruimingsoefening gehad vandaag.