Media

Wij zijn als school actief op social media (facebook) en we hebben voor elke klas een afgeschermde Klasbord app. We zijn niet voor niets ontwikkelingsgericht en continu op ontdekkingsreis. In de klas werken we met ook met een digibord, we hebben een youtube-kanaal en ook nog ‘gewoon’ een echte schoolkrant.

Darwin Journaal en schoolkrant

Elke twee weken sturen we digitaal het Darwin Journaal rond. Hierin staat de laatste info die voor ouders en kinderen van belang kan zijn. Ook geven we een aantal keren per jaar een echte, papieren schoolkrant uit. Gevuld door de leerlingen met verhalen, anekdotes, mopjes en nog veel meer. We zijn nog op zoek naar een nieuwe redactie om de krant op te maken!

Volg ons op facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Volg Darwin op facebook! >>

Youtube video’s van de school én van leerlingen

Maak kennis met onze school, bekijk de promofilm >>

Je vindt meer filmpjes op ons Youtube-kanaal >>

Klasbord app en whatsapp

Elke klas heeft zijn eigen klasbord app, veilig en alleen toegankelijk voor school, ouders en leerlingen. Daarnaast hebben enkele groepen ook een eigen whatsapp-groep.

Via beide wegen houden we elkaar op de hoogte van actuele onderwerpen. Van bijvoorbeeld foto’s van uitjes tot ziekmeldingen van docenten en wie hen dan vervangt.

Darwin schoollied

En last but not least. We hebben ons eigen Darwin-schoollied! Zing mee met de tekst >>

Bekijk de laatste facebook berichten hieronder

OBS Darwin1 month ago
Wat een leuke actie van de ouders van groep 8. Ze halen zelfs het nieuws!
OBS Darwin1 month ago
Bedankt voor het fijne schooljaar. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!
OBS Darwin heeft 15 nieuwe foto's toegevoegd.1 month ago
Politie op Darwin😱 Groep 8 wordt in de boeien geslagen.
Op naar een leuke ochtend verzorgd door ouders.
OBS Darwin heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.1 month ago
One minute to win it in groep 5-6. Met als gasten de kinderen van groep 7.
Wat een leuke laatste schooldag.
OBS Darwin heeft 15 nieuwe foto's toegevoegd.1 month ago
Nog wat foto's van voor en achter de schermen van de geweldige musical van groep 8.
OBS Darwin1 month ago
Wat een talent in groep 8! Wij hebben al mogen genieten van de leuke eindmusical. Vanavond gaan ze nog één keer schitteren op het podium.