Ons team

Onmisbaar voor de school

De kwaliteit van onze school wordt in belangrijke mate gevormd door het team. Leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en directie geven samen met kinderen en ouders vorm aan de school. Op Darwin werken mensen die betrokken zijn en zich verantwoordelijk voelen voor onze school en alles wat daar bij hoort. En ook wij blijven ons verwonderen, we onderzoeken en ontdekken….wij blijven leren. Zo ontwikkelt Darwin steeds verder als school.

Het team van OBS Darwin

vlnr Yolanda van Dillen, Charlot van Genechten, Trinet Repriels, Saskia Spijkers, Daisy Habraken-Groenland, Hilde van Gestel, Tanja Bruser,
Noortje de Kort, Anita Remijsen, Paul van Hees, Marjo Boumans, Veronique van Raaij- Hermans

Directie: Paul van Hees
Onderwijskundig teamleider: Veronique van Raaij (di)

Wie staan er voor de klas?

Groep 1-2: Wendy (ma) & Noortje de Kort (di, woe, do)
Groep 3-4: Charlot van Genechten (ma, di, woe) & Trinet Repriels (do, vrij)
Groep 5-6: Saskia Spijkers (ma, di, wo) &  Daisy Habraken-Groenland (woe, do, vrij)
Groep 7-8: Anita Remijsen (ma, di, woe, do) & Veronique van Raaij (vrij)

lio-stagiaire groep 5-6: Daniëlle Nooijens

Vakleerkracht handvaardigheid: Astrid Berkhout (do)

Wie zijn onze andere ondersteunende krachten?

Onderwijsassistenten: Marjo Boumans, Hilde van Gestel & Yolanda van Dillen

Administratief medewerkster: Dorine Raaijmakers