Ons team

Onmisbaar voor de school

De kwaliteit van onze school wordt in belangrijke mate gevormd door het team. Leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en directie geven samen met kinderen en ouders vorm aan de school. Op Darwin werken mensen die betrokken zijn en zich verantwoordelijk voelen voor onze school en alles wat daar bij hoort. En ook wij blijven ons verwonderen, we onderzoeken en ontdekken….wij blijven leren. Zo ontwikkelt Darwin steeds verder als school.

Staand, vlnr. Mats van Gool (taalschool), Charlot van Genechten, Hannie Rooijackers, Anita Remijsen, Veronique van Raaij, Hilde van Gestel, Henny van Baast, Josan Schellekens, Saskia van Duijnen-Montijn. Zittend: Saskia Spijkers, Noortje de Kort, Daisy Habraken-Groenland, Els Wouters, Ellen van Dooren (taalschool)

Locatieleider: Saskia van Duijnen-Montijn

Wie staan er voor de klas?

Groep 1-2: Noortje (ma, di, woe) & Els (do)
Groep 3-4: Anita (ma, di, wo) & Charlot (do, vrij)
Groep 5-6: Josan
Groep 7-8: Daisy (ma, di, wo) & Saskia (do, vrij)

Taalschool: Ellen, Pleun en Mats (afwisselend met zijn 2-en)
Onderwijsondersteuning: Els, Sandra en Hilde (afwisselend)
Handvaardigheid: Astrid Berkhout (do)

Wie zijn onze andere ondersteunende krachten?

Intern begeleider (IB / TLZ): Veronique van Raaij

Onderwijskundig teamleider: Saskia Spijkers